Dokumentar biografik mbi jeten e aktorit, regjisorit dhe artistit te madh "Rikard Ljarja" me regji te Mevlan Shanaj.

Dokumentar biografik mbi jeten e aktorit, regjisorit dhe artistit te madh "Rikard Ljarja" me regji te Mevlan Shanaj.